Συνάντηση στην Αθήνα με τον Πρόεδρο του Rotaract Club Dubai!


Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο του Rotaract Club Dubai, Motaz Maged Haider Ghaleb, στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης της εξωστρέφειας αλλά και της Ροταριανής συναδέλφωσης!

Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν από τον Όμιλό μας ο Πρόεδρος, Χρήστος Κατωπόδης, η ΑντιΠρόεδρος, Μαρία Αντωνίου, το μέλος Τάσος Ταβατίδης, τα υποψήφια μέλη Γιάννης Κουτρουμπής, Ζωή Παπατζίκου και Γιώργος Μιχαηλίδης καθώς και δύο ακόμα φίλοι του Ομίλου. Με την παρουσία του μας τίμησε και το επίτιμο μέλος του Ομίλου μας, Ροτ. Μιχάλης Άλμπαν.

11960222_10153639551473421_6469686133991680046_n

Υπό το φως της Ακρόπολης κουβεντιάσαμε ευχάριστα τις μελλοντικές δράσεις των δύο Ομίλων καθώς και την δυνατότητα συνεργασίας των ομίλων μας σε διεθνές επίπεδο. Ιδιαίτερη βάση δόθηκε στη νέα δράση του Ομίλου μας σχετικά με την υποστήριξη των Σύριων προσφύγων στη χώρα μας. Ο Πρόεδρος Motaz ευαισθητοποιήθηκε ιδιαίτερα σε αυτό το θέμα και αφήσαμε ανοικτό το ενδεχόμενο για κοινή συνεργασία πάνω σε αυτό το μείζον ανθρωπιστικό θέμα που ταλανίζει τη Διεθνή Κοινότητα.

Ο αγαπητός Ροταράκτορας Motaz μας προσκάλεσε τον Χειμώνα στο Dubai με σκοπό την γνωριμία και τη σύσφιξη των σχέσεων των Ομίλων μας. Η πρόσκλησή του μας τίμησε ιδιαίτερα και την αποδεχτήκαμε με ιδιαίτερη χαρά και θέρμη, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την καρδιά του Δεκέμβρη.