Η Ιταλία συμμετέχει με δύο Ομίλους στην δράση ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ!


Ο Όμιλος Ροταράκτ Τροπέας και ο Όμιλος Ροταράκτ Πάλμι έκαναν το ιταλικό μέρος της διεθνούς μας δράσης “ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ!” πραγματικότητα συγκεντρώνοντας σχεδόν ένα τόνο τρόφιμα και προιόντα πρώτης ανάγκης, αξίας 1400ευρώ! 

buy one more italy
Όμιλος Ροταράκτ Τροπέας:
Ο Όμιλος Ροταράκτ Τροπέας συμμετείχε στην διεθνή δράση “ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ!” υπό την αιγίδα του Ομίλου Ροταράκτ Αθηνών!
Την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2015, ο Όμιλος Ροταράκτ Αθηνών συνέχισε την δράση του υπό με την παρουσία της Προέδρου Med MDIO Βέρας Νταμερτζιάν, η οποία επισκέφθηκε την Αθήνα και συμμετείχε σε αυτό το μεγάλο πρότζεκτ! Την ίδια ημέρα, ο Όμιλος Ροταράκτ Τροπέας πραγματοποίησε το ιταλικό κομμάτι της δράση συγκεντρώνοντας 460κιλά τρόφιμα συνολικής αξίας 750 ευρώ! Τα συγκεντρωμένα τρόφιμα έγιναν δωρεά σε μορφή 31 πακέτων σε σε τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις στην πόλη της Τροπέας.

Η δράση αυτή σφραγίζει τις διαδικασίες αδεφλοποίησης μεταξύ των δύο Ομίλων, χάρη στις προσπάθειες των Εκπροσώπων Χώρας στον Med MDIO, Δάφνη Ιαννέλλη για την Ιταλία και Παύλο Σαμπατακάκη για την Ελλάδα. Επίπλέον, το σύμφωνο αδελφοποίησης θα υπογραφεί τους επόμενους μήνες από τους Προέδρους Ροταράκτ, Γκιούσι Λονέττι για τον Όμιλο Ροταράκτ Τροπέας και Πάνο Καρακίζη για τον Όμιλο Ροταράκτ Αθηνών, όπως και από τους Εκπροσώπους Ροταράτ, Ντανίλο Ντε Φάτσιο για το Ροταράκτ της ιταλικής 2100 Περ.Δ.Ρ. και Βασίλη Πασιπουλαρίδη για το Ροταράκτ της ελληνικής  2470 Περ.Δ.Ρ.


Όμιλος Ροταράκτ Πάλμι:

Το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015, ο Όμιλος Ροταράκτ Πάλμι συμμετείχε επίσης στην διεθνή δράση του Ομίλου μας “ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ!”. H συμμετοχή του Ομίλου υποστηρίχθηκε πολύ από τον Εκπρόσωπο Ελλάδος στον Med MDIO, Παύλο Σαμπατακάκη, ο οποίος έστειλε ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους Εκπροσώπους χωρών του Med MDIO ανα τη Μεσόγειο.
Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Med MDIO και μέλος του Ροταράκτ Πάλμι, Μάρκο Γκαγκλιόστρο και η Πρόεδρος του ιταλικού Ομίλου Άννα Ναπολι αποδέχθηκαν την ελληνική πρόσκληση και χάρη στην ανταπόκριση και γενναιοδωρία εμπόρων της πόλης του Πάλμι, ο Όμιλος Ροταράκτ Πάλμι κατάφερε να συγκεντρώσει 400κιλά τρόφιμα, αξίας 650 ευρώ, τα οποία έγινα δωρεά στον Δήμο της πόλης! Οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου θα τα διανείμουν σε οικογένειες που έχουν μεγάλη ανάγκη. Ο ιταλικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά όλους αυτούς που συμμετείχαν στην δράση βοηθώντας πολλές άπορες οικογένειες!

Παρακάτω θα βρείτε μερικές φωτογραφίες από τους δύο ιταλικούς Ομίλους!

palmi 1 (Τα εμβλήματα του Ομίλου Ροταράκτ Πάλμι και Ροταριανού Ομίλου Πάλμι)

palmi 1-2-3 (Όμιλος Ροταράκτ Πάλμι: Μετά το τέλος της δράσης!)

palmi 4-5(Όμιλος Ροταράκτ Πάλμι: Μετά το τέλος της δράσης!)

tropea 1+2(Μέλη του Ομίλου Ροταράκτ Τροπέας κατά την διάρκεια της δράσης!)

tropea 4
tropea 6
tropea 7

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ φίλοι Ροταράκτορες από την Ιταλία για την άψογη δουλεία και συνεργασία!