Συνάντηση με την ΠροΠρόεδρο του Ο.Ρ.Τροπέας & Τέως Med MDIO Εκπρόσωπο Ιταλίας, Daphne Ianelli!


Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου του 2015 συναντηθήκαμε με την ΠροΠρόεδρο του Ο.Ρ.Τροπέας και Τέως Εκπρόσωπο χώρας της Ιταλίας στο Med ΜDIO, Daphne Ianelli στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης της εξωστρέφειας αλλά και της Ροταριανής συναδέλφωσης!

Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν από τον Όμιλό μας ο Πρόεδρος, Χρήστος Κατωπόδης, η ΑντιΠρόεδρος, Μαρία Αντωνίου και το μέλος του Δ.Σ. του Med MDIO για την Ροταριανή χρονιά 2015-16, ο Ροτ.Αντιπρόσωπος (Rotary Delegate), Μιχάλης Άλμπαν.

Συνάντηση με Daphne

Η Ροταράκτορας Daphne μας συνάντησε στα Fridays, στη καρδιά της Αθήνας, με την συνοδεία των Ιταλών φίλων της, Giovanni Succurro, Laura Flaccavento & Pasquale Marino.

Καθότι είμαστε αδελφοποιημένοι με τον Ο.Ρ.Τροπέας συζητήσαμε για μελλοντικές δράσεις, ενώ ιδιαίτερη βάση δόθηκε στη δράση του Ομίλου μας για τους Σύριους Πρόσφυγες της οποίας την επιστημονική κάλυψη έχει αναλάβει το ΚΕ.ΕΛ.Π.Ν.Ο.

Εμφανώς ευαισθητοποιημένη η Ιταλίδα Ροταράκτορας ζήτησε περαιτέρω ενημέρωση για την δράση μας αυτή. Κατα τη διάρκεια της συζήτησης εμφανίστηκε πρόθυμη να συνεισφέρει ο Ιταλικός Όμιλος στη προσπαθειά μας να συγκεντρώσουμε χρήματα προκειμένου να φτιάξουμε ένα οδοντιατρείο, στο κέντρο Φιλοξενίας του Ελαιώνα.