Ο Όμιλος Ροταράκτ Αθηνών στο χριστουγεννιάτικο bazaar από την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία


filozwiki 2

 

Ο Όμιλος Ροταράκτ Αθηνών προβάλλοντας για άλλη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο βρέθηκε την Κυριακή 14.12.2014 στο χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσε η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία .που πραγματοποιήθηκε στο Φουαγιέ του Πολεμικού Μουσείου και δώρισε 48 κιλά τροφή (30 κιλά σκυλοτροφή και 18 γατοτροφή) για τα 190 ζωάκια που φιλοξενούνται στο νοσοκομείο της φιλοζωικής εταιρείας, ενισχύοντας με τη σειρά του το πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παζάρι ήταν γεμάτο από τις προσφορές χορηγών εταιρειών, μελών και καταστημάτων όπου ο επισκέπτης συναντούσε μια τεράστια ποικιλία ειδών, από πρώτο ή δεύτερο χέρι, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Τα έσοδα από αυτό το Παζάρι θα διατεθούν για άστεγα, πεινασμένα και βασανισμένα αδέσποτα.

Στη δράση του Ομίλου μας συμμετείχαν όπως φαίνεται στη φωτογραφία απο τα αριστερά προς τα δεξιά ο Πρόεδρος Ρκτ. Παναγιώτης Καρακίζης , η Γενική Γραμματέας Ρκτ. Μαρία Αντωνίου, ο Αντιπρόεδρος Ρκτ. Χρήστος Κατωπόδης, ο Κοσμήτορας και Υπεύθυνος επαγγελματικής διασύνδεσης Ρκτ. Χρήστος Χαχλιουτάκης, το μέλος Ρκτ. Σπυρίδων Αλεξανδράτος και o Yπεύθυνος κοινωνικής δικτύωσης και διεθνών σχέσεων του Ομίλου Ρκτ. Παύλος Σαμπατακάκης.