Ο.Ρ.Αθηνών – Ο.Ρ.Θεσσαλονίκη : Mία ισχυρή συμμαχία ξεκινά!


Ο Όμιλος Ροταρακτ Αθηνών στα πλαίσια έναρξης των διαδικασιών αδελφοποίησης με τον Όμιλο Ροταρακτ Θεσσαλονίκης παρευρέθηκε στη συμπρωτεύουσα!

kopi pitas thesss(Από αριστερά: Θ.Τζάπος, Μ.Αλμπαν, Α.Πιτταράς, Μ.Αντωνίου, Κ.Π.Ιμπρίαλος, X.Παπαδόπουλος,Τ.Κιουμουρτζίδου, Δ.Μαριόλας, Χ.Τζιόγας στην κοπή πίτας του Ο.Ρ.Θεσσαλονίκης)

Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου, η Γενική Γραμματέας του Ομίλου Ροταράκτ Αθηνών και Βοηθός Εκπροσώπου Ροταράκτ της 2470 Π.Δ.Ρ, Ρκτ. Μαρία Αντωνίου μαζί με τον σύζυγό της, Προπρόεδρο του Ο.Ρ.Αθηνών και νυν μέλος του Ρ.Ο.Αθηνών Ροτ.Μιχαήλ-Άγγελο Άλμπαν, τον πρώην Αντιπρόεδρο του Ο.Ρ.Αθηνών Μιχάλη Κάζδαγλη και το μέλος του Ομίλου μας Ρκτ.Τάσο Ταβατίδη παρευρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια αδελφοποίησης και σύσφιξης σχέσεων με τον Όμιλο Ροταράκτ Θεσσαλονίκης.

O Ο.Ρ. Θεσσαλονίκης φάνηκε ιδιαίτερα φιλόξενος και τους υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες και με έντονη τη διάθεση για περαιτέρω συναδέλφωση και αλληλεγγύη μεταξύ των δύο Ομίλων. Ο ταμίας του Ο.Ρ. Θεσσαλονίκης Ρκτ. Θανάσης Τζάπος διασφάλισε τόσο τη υποδοχή όσο και την μεταφορά τους προς το ξενοδοχείο. Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με άλλα μέλη του Ο.Ρ. Θεσσαλονίκης τα οποία ξενάγησαν τα μέλη μας στη πόλη και στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Προπρόεδρο και νυν μέλος του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης Ροτ. Κώστα Ιμπριάνο, τον Πρόεδρο του Ο.Ρ. Θεσσαλονίκης Ρκτ. Χρήστο Παπαδόπουλο και τον ταμία του ομίλου Ρκτ. Θανάση Τζάπο.

Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου, ύστερα από πρόσκληση του Πρόεδρου Ο.Ρ. Θεσσαλονίκης Ρκτ. Χρήστου Παπαδόπουλου, ο Ροτ. Μιχαήλ-Άγγελος Άλμπαν και η Γ.Γ. Ρκτ. Μαρία Αντωνίου παρευρέθηκαν στη κοπή πίτας του Ρ.Ο. Θεσσαλονίκης! Η υποδοχή όλων υπήρξε θερμότατη και ο Πρόεδρος του Ρ.Ο. Θεσσαλονίκης σε ένδειξη εκτίμησης και αλληλεγγύης παρέδωσε στους δύο παρευρισκόμενους αναμνηστική πλακέτα γεγονός που αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για όλους μας. Ο Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης μέσω του Προέδρου του , Ροτ. Θεόδωρου Ασπασίδη εξέφρασε τη βαθύτατη του εκτίμηση για τον Ροταριανό Όμιλο Αθηνών και ζήτησε από τον Ροτ. Μιχαήλ-Άγγελο Άλμπαν να μεταφέρει τους χαιρετισμούς του στον Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Αθηνών, Ροτ. Γιάννη Βαρότσο.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος ΡΟΘ , Ροτ. Θεόδωρος Ασπασίδης έδειξε ιδιαίτερη θέρμη για την εκπροσώπηση Ροταράκτ της 2470 ΠΔΡ και δήλωσε την αναγκαιότητα για μελλοντικό έργο από κοινού των Περιφερειών, τόσο σε επίπεδο Ροταράκτ όσο και σε επίπεδο Ρόταρυ.

Ο Πρόεδρος του Ο.Ρ. Θεσσαλονίκης Ρκτ. Χρήστος Παπαδόπουλός το μεσημέρι της Κυριακής μετέφερε τα μέλη στο αεροδρόμιο και ανανεώθηκε το ραντεβού των δύο Ομίλων για το Σάββατο 17 Ιανουαρίου όπου μέλη του Ο.Ρ. Θεσσαλονίκης θα βρεθούν στη πρωτεύουσα με μόνο σκοπό την περαιτέρω γνωριμία μεταξύ των μελών!

Δηλώνουμε την βαθύτατη εκτίμηση για την ροταριανή αγάπη και φιλοξενία που έλαβαν τόσο τα μέλη μας από τα μέλη του Ρ.Ο.Θ. και Ο.Ρ.Θ. και επιφυλασσόμαστε για αντίστοιχη ανταπόκριση στο μέλλον!

10410733_83336648f3376820_8834670407076623465_n(Μέλη του Ο.Ρ.Α , Ρ.Ο.Α. , Ο.Ρ.Θ. ΚΑΙ Ρ.Ο.Θ.)

tzapos antoniou2(Ρκτ. Θανάσης Τζάπος από Ο.Ρ.Θ. και Ρκτ.Μαρία Αντωνίου από Ο.Ρ.Α.)