Κοινή συνάντηση με Ροταράκτορες από Αίγυπτο και Ιταλία!


Στα πλαίσια ανάπτυξης της εξωστρέφειας του Ομίλου Ροταράκτ Αθηνών την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 καλωσορίσαμε στην Ελλάδα δύο εξαίρετους Ροταράκτορες, τον Οmar Akram από τον αιγυπτιακό Όμιλο Ροταράκτ Alexandria Al Montazah και τον  Nicola Pissa από τον ιταλικό Όμιλο Ροταράκτ Pordenone!

12003127_10155959068965702_366231922550692180_n

Στην ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση παρευρέθησαν από τον Όμιλο μας ο Πρόεδρος, Χρήστος Κατωπόδης, η Γενική Γραμματέας, Βίτσου Δήμητρα, ο Κοσμήτορας, Σπύρος Αλεξανδράτος και το υποψήφιο μέλος μας, Γιώργος Μιχαηλίδης.

Ο Ρκτ. Omar Akram αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Ομίλου του και ο τρόπος με τον οποίο μοιράστηκε μαζί μας τις μελλοντικές δράσεις του Ομίλου του όχι μόνο μας έδειξε ότι πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο Ροταράκτορα με διάθεση ουσιαστικής προσφοράς στην κοινωνία αλλά μας ενέπνευσε να θέσουμε τις βάσεις για μελλοντικές κοινές δράσεις και ενίσχυση των σχέσεων των ομίλων μας. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο στην Αίγυπτο.

Η συνάντησή μας με τον Ρκτ. Nicola Pissas ομοίως αναμένεται να αποτελέσει αφορμή ανάπτυξης των σχέσεων του Ομίλου μας με τον Όμιλο Pordenone από την Ιταλία. Θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις καθώς θα παραμείνει για αρκετό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα για σπουδές.

Κάθε συνάντηση συνεργασίας με Ροταράκτορες από άλλες χώρες είναι ιδιαίτερα πολύτιμη και αποτελεί πηγή έμπνευσης για εμάς ώστε να διατηρούμε σε υψηλό επίπεδο την προσφορά μας προς την κοινωνία.