Ο Όμιλος Ροταράκτ Αθηνών στο πλευρό των παιδικών χωριών SOS Ελλάδος


Την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 ο Όμιλος Ροταράκτ Αθηνών βρέθηκε στο πλευρό των κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών του Πρότυπου Ξενώνα Θεραπείας και Αποκατάστασης για Κακοποιημένα και Παραμελημένα Παιδιά SOS-ΕΛΙΖΑ μοιράζοντας πάνω από 100 κιλά τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης.

40546b_Prosopa06

Την επιστημονική ευθύνη του Ξενώνα Ελίζα την έχουν αναλάβει τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος Γενικός Διευθυντής των οποίων είναι ο Ροταριανός Γεώργιος Πρωτόπαπας, του πατρικού μας Ομίλου Ροταριανού Ομίλου Αθηνών. Το προσωπικό του ξενώνα μας υποδέχθηκε θερμά μιλώντας μας για τους στόχους του Ελίζα οι οποίοι είναι μεταξύ άλλων η πρόληψη της παραμέλησης και κακοποίησης παιδιών, η στήριξη των γονιών που συχνά γίνονται βίαιοι χωρίς να το θέλουν και αποζητούν ένα χέρι πραγματικής βοήθειας και η ενημέρωση του κοινού για το φαινόμενο της κακοποίησης και παραμέλησης των παιδιών στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος Ροταράκτ Αθηνών με χαρά βρέθηκε για μια ακόμα χρονιά στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS, βοηθώντας παιδιά τα οποία τόσο πολύ το έχουν ανάγκη.