Η κοπή πίτας του Ομίλου Ροταράκτ Αθηνών για το έτος 2014


Με μεγάλη επιτυχία και σε ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Ροταράκτ Αθηνών, στο café- restaurant Πρυτανείον.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η πλειοψηφία των μελών του ομίλου, ενώ παρευρέθηκαν και διακεκριμένοι καλεσμένοι, στους οποίους οφείλουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες.

κοπη πίτας 2014

 

Πιο συγκεκριμένα, μας τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους από τον Ρ.Ο. Αθηνών, ο Πρόεδρος του Ομίλου, Ιωάννης Βαρότσος με την συνοδεία της συζήγου του, Έλλη Βαρότσου, ο Ροταριανός Ευάγγελος Κολοκοτρώνης, ο Μόνιμος Γενικός Γραμματέας, Δημήτριος Μέξης και ο Ροταριανός Παναγιώτης Γιακουμάτος. Από την 2470 Περιφέρεια   του Διεθνούς Ρόταρυ, η Πρόεδρος Επιτροπής Ροταράκτ, Σοφία Βασιλοπούλου.

Από το Ροταράκτ τίμησαν την εκδηλωσή μας με την παρουσία τους, η Εκπρόσωπος Ροταράκτ της 2470 Περ. Δ.Ρ., Δήμητρα Λυγούρα και ο Πρόεδρος του Ο.Ρ. Διονύσου, Βασίλης Πασιπουλαρίδης.

Επιπλέον, παρευρέθηκαν οι φίλοι του Ομίλου, Λουκάς Λουκόπουλος, Στυλιανή Κλεινάκη, Χριστίνα Κωνσταντινίδη, Μυρτώ Χριστοπούλου, Τάσος Ταβατίδης και Σοφία Ζαράνη.

Ο Πρόεδρος του Ο.Ρ. Αθηνών, Μιχαήλ Άγγελος Άλμπαν χαιρέτησε την εκδήλωση ευχόμενος σε όλους το 2014 να είναι μια χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδόξια. Κατόπιν, ο λόγος δώθηκε στον  Πρόεδρο του Ρ.Ο. Αθηνών, ο οποίος μεταξύ άλλων συνεγχάρη τον όμιλο για τις δράσεις του και ευχήθηκε το 2014 να είναι εξίσου μια επιτυχημένη χρονιά για τον όμιλο και τους Ροταράκτορες. Ευχές και ασιόδοξα μυνήματα για μια επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά ακούστηκαν εξίσου από την πλειοψηφία των παρευρισκόμενων.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε πως το φλουρί έπεσε στον Πρόεδρο του Ρ.Ο. Αθηνών, κερδίζοντας ως δώρο ένα δωρεάν γεύμα για δύο άτομα στο πολυφημισμένο café-restaurant Πρυτανείον.