Κοπή βασιλόπιτας του Ομίλου Ροταράκτ Αθηνών!


Tην Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας του Ομίλου Ροταράκτ Αθηνών στο café-restaurant Πρυτανείον όπου μας φιλοξένησε για άλλη μια φορά χαρίζοντας μας μια ήσυχη και ευχάριστη βραδιά!

10937269_10153014393368421_2102123460_n

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η πλειοψηφία των μελών του ομίλου καθώς και φίλοι αλλά και υποψήφια μέλη ενώ επίσης μας τίμησαν και διακεκριμένοι καλεσμένοι, στους οποίους οφείλουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες.

Πιο συγκεκριμένα, μας τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους από τον Ρ.Ο. Αθηνών, ο Πρόεδρος του Ομίλου, Ροτ. Ιωάννης Βαρότσος , ο Μόνιμος Γενικός Γραμματέας, Ροτ. Δημήτριος Μέξης, ο Ροταριανός Ιωάννης Σούγιες με την συνοδεία της συζύγου  του Χρύσας Φωτεινοπούλου και ο Ροταριανός Μιχαήλ- Άγγελος Άλμπαν.

Από το Ροταράκτ τίμησαν την εκδήλωση μας με την παρουσία τους, η Πρόεδρος του Ο.Ρ. Κηφισιάς Εύη Αποστολίδη, η Αντιπρόεδρος του Ο.Ρ.Κηφισιάς και Βοηθός Εκπρόσωπος Ροταράκτ της 2470 Π.Δ.Ρ Ιρίνα Χοβχανισιάν, η Ταμίας Ο.Ρ. Κηφισιάς Μαίρη Καλογρίδη, η Τέως Πρόεδρος και Βοηθός Εκπρόσωπος Ροταράκτ της 2470 Π.Δ.Ρ Αθανασία Σιαφλέκη καθώς και  ο Προπρόεδρος Ο.Ρ.Κ και Τέως Εκπρόσωπος της 2470 Π.Δ.Ρ 2011-2012 Σταύρος Κουτουλογένης.

Η βραδιά κύλησε ομαλά μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και ενότητας. O Πρόεδρος του Ο.Ρ.Αθηνών
Ρκτ. Πάνος Καρακίζης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την χαρά που μας έδωσαν με το να είναι κοντά μας και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ο.Ρ.Αθηνών ευχόμενος η νέα χρονιά να είναι παραγωγική τόσο για τον Όμιλο όσο και για τους άλλους ομίλους της 2470 Π.Δ.Ρ.
Ευχές  για μια παραγωγική και καλή χρονιά εκφράστηκαν από όλους τους παρευρισκόμενους.

Το φλουρί έπεσε στον Ροταριανό από τον Ρ.Ο. Αθηνών και Προπρόεδρο του Ο.Ρ. Αθηνών Μιχαήλ-Άγγελο Άλμπαν, ο οποίος κέρδισε μια πένα, προσφορά του βιβλιοπωλείου Νικολάτος.

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με προσφορά και αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο!