ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Kοπή πίτας και εισδοχή μελών


f

Σε  ευχάριστο  κλίμα  πραγματοποιήθηκε  την  Κυριακή  10.1.2016  στο  Μουσείο Ελληνικής  Γαστρονομίας  η  κοπή  της  πρωτοχρονιάτικης  πίτας  του  Ομίλου Ροταράκτ Αθηνών και η εισδοχή νέων μελών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η πλειοψηφία των μελών του ομίλου καθώς και φίλοι του Ομίλου μας αλλά και υποψήφια μέλη ενώ επίσης μας τίμησαν και διακεκριμένοι καλεσμένοι, στους οποίους οφείλουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες.

Πιο συγκεκριμένα, μας τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους από τον Ρ.Ο. Αθηνών ο Ροταριανός και επίτιμο μέλος του Ομίλου μας Μιχαήλ- Άγγελος Άλμπαν, από το Ροταράκτ, ο τέως Εκπρόσωπος Περιφέρειας Ροταράκτ της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ροταρυ, Βασίλης Πασιπουλαρίδης μετά της εκλεκτού συζύγου του, Σοφίας Ζαράνη, η Πρόεδρος του Ο.Ρ. Κηφισιάς Ιρίνα Χοβχανισιάν, η Γενική Γραμματέας Ο.Ρ. Κηφισιάς, Μαίρη Καλογρίδη, ο Προπρόεδρος του Ο.Ρ. Διονύσου και Κοσμήτορας Περιφέρειας Ροταράκτ της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ροταρυ 2015-2016 καθώς και το μέλος του Ο.Ρ. Διονύσου, Αλβέρτος Φιοράντης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε και στους εκλεκτούς μας φίλους και καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η βραδιά ξεκίνησε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, δωρεά του Προέδρου του Ομίλου μας, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ο.Ρ. Αθηνών ευχόμενος η νέα χρονιά να είναι παραγωγική τόσο για τον Όμιλο όσο και για τους άλλους ομίλους της 2470 Π. .Ρ. Το φλουρί έπεσε στον Ταμία του Ομίλου μας, Γιάννη Κουτρουμπή.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η εισδοχή 7 νέων μελών στον όμιλο μας και συγκεκριμένα των: Νικολάου Βαδιβούλη, Ρωμανού Βογιατζή, Ηλία Κουφολιά, Αλέξανδρου Λιόλιου, Ευτέρπης Μιχαηλίδου, Αλεξάνδρας Τσουκαράκη-Μπίθα, Νίκου Φάκωνα.

 

 

 

 

 

cf

 

Από τα αριστερά, η φίλη του Ο.Ρ.Α. Καραγκούνη, το μέλος Ο.Ρ.Α. Ζ. Παπαντζίκου, η Πρόεδρος Ο.Ρ. Κηφισιάς Ιρ. Χοβχανισιάν, ο Προπρόεδρος Ο.Ρ.Διονύσου και Κοσμήτορας Περιφέρειας Ροταράκτ της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ροταρυ 2015-2016 Λ. Ζερδές, το μέλος Ο.Ρ. Διονύσου Αλ. Φιοράντης, η ΓΓ Ο.Ρ. Κηφισιάς Μ. Καλογρίδη.

 

edbvd

Από τα αριστερά ο Κοσμήτορας Ο.Ρ.Α Σπ. Αλεξανδράτος, το νέο μέλος Ο.Ρ.Α. . Βαδιβούλης, το μέλος Ο.Ρ.Α. Ν. Κεφαλογιάννης, το νέο μέλος Ο.Ρ.Α. Ρ. Βογιατζής, ο Πρόεδρος Ο.Ρ.Α. Χ. Κατωπόδης, τα νέα μέλη Ο.Ρ.Α. Ηλ. Κουφολιάς και Ν. Φάκωνας, το μέλος Ο.Ρ.Α. Ε. Κολς και ο Προπρόεδρος Ο.Ρ.Α. Π. Καρακίζης.

 

Με Ροταράκτ Χαιρετισμούς,

Χρήστος Κατωπόδης

Πρόεδρος Ο.Ρ.Α 2015-16