Κοινή Πανηγυρική Συνεστίαση Ομίλων Ρόταρυ και Ροταράκτ Αθηνών


ροτ10

Ο Πρόεδρος του Ρ.Ο. Αθηνών Ροτ. Γιάννης Κατσογιάννης, η Πρόεδρος του Ομίλου Ροταράκτ Αθηνών Ρκτ. Μαρία Αντωνίου, οι Ροτ. Κώστας Ζαχαρακόπουλος και Τούλα Ζορμπά σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τα μέλη του Ομίλου Ροταράκτ Αθηνών και φίλους

 

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η κοινή πανηγυρική συνεστίαση του Ομίλου Ροταράκτ Αθηνών με τον Ροταριανό Όμιλο ΑΘηνών.

Την βραδιά άνοιξε ο Πρόεδρος του πατρικού μας ομίλου, Ρόταρυ Αθηνών, Ροτ. Γιάννης Κατσογιάννης,ο οποίος αφού καλωσόρισε τα μέλη που παρίσταντο στην εκδήλωσή μας, μας ευχήθηκε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου να έχουμε μια επιτυχημένη ροταριανή χρονιά και να συνεχίσουμε το έργο που επιτεύχθηκε από τους προκατόχους μας, με συνεχείς ευρωπαϊκές διακρίσεις.

ροτ1

Άποψη της αίθουσας «Ολυμπία»στην Αίγλη Ζαππείου

Στη συνέχεια ακολούθησε η άκρως ενδιαδέρουσα ομιλία της Προέδρου του Ο.Ρ.Α, Μαρίας Αντωνίου, με θέμα :Το Ροταρυ, το ΕCOSOC & οι στόχοι της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Δεδομένου ότι ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος από το Ρόταρυ στην Οικονομική και Κοινοτική Δράση η Πρόεδρος έκανε εκτενής αναφορά  στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών, όπου εκεί το Ρόταρυ έχει γενικά συμβουλευτικό καθεστώς για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Έγινε αναφορά στo Polio Plus  καθώς αποτελεί ένα άκρως πετυχημένο πρόγραμμα του Ρόταρυ σε διεθνές επίπεδο το οποίο κατόρθωσε επί της ουσίας να εξαφανίσει αυτή την τόσο επικίνδυνη νόσο, αλλά ταυτόχρονα να αποδείξει στην πράξη ότι το Ρόταρυ εκπροσωπεί επάξια τους σκοπούς της ίδρυσής του αλλά και συμβάλει ενεργά   στους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης. Στο τέλος της Ομιλίας δόθηκαν κάποιες ιδέες για το τι μπορούμε να κάνουμε συλλογικά στους Ομίλους αλλά και το τί κάνει συγκεκριμένα ο Όμιλος Ροταράκτ Αθηνών.

Η Πρόεδρος του Ομίλου απο μεριάς της ευχαρίστησε το ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου τόσο για τη σκληρή δουλειά πάνω στο υπηρετείν καθώς αποτελούν φωτεινό φάρο για το αύριο, όσο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό της.

Μετά την Ομιλία ο Πρόεδρος του Ρ.Ο.Αθηνών Γιάννης Κοτσογιάννης ευχαρίστησε την Πρόεδρο του Ο.Ρ.Αθηνών για την Ομιλία της και της προσέφερε ως αναμνηστικό δώρο τον Γ΄Τόμο του «Πνευματικού Συμποσίου», με σπουδαίες ομιλίες εκλεκτών προσώπων που τίμησαν το Ροταριανό Όμιλο Αθηνών.

Ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ του Προέδρου του Ρ.Ο. Αθηνών Ροτ. Γιάννη Κατσογιάννη και της Προέδρου του Ομίλου Ροταράκτ Αθηνών Ρκτ. Μαρίας Αντωνίου

Ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ του Προέδρου του Ρ.Ο. Αθηνών Ροτ. Γιάννη Κατσογιάννη και της Προέδρου του Ομίλου Ροταράκτ Αθηνών Ρκτ. Μαρίας Αντωνίου

Στη συνέχεια ακολούθησαν πέντε νέες εισδοχές στον Όμιλο και πιο συγκεκριμένα : Βασίλης Πασιπουλαρίδης και Όμηρος Τσάπαλος (ανάδοχος Μαρία Αντωνίου), Κυριάκος Κωσταρέλος (ανάδοχος Χρήστος Κατωπόδης), Ιωάννης Ασημακόπουλος (ανάδοχος Παναγιώτης Καρακίζης) και Χριστόδουλος Δημάκης (ανάδοχος Νικόλαος Φάκωνας).

ροτ3

Εισδοχή Πρ. Εκπροσώπου της 2470 Π.Δ.Ρ, Βασίλη Πασιπουλαρίδη στον Ο.Ρ.Α, με ανάδοχο την Πρόεδρο Μαρία Αντωνίου

ροτ4

Εισδοχή Όμηρου Τσάπαλου στον Ο.Ρ.Α, με ανάδοχο την Πρόεδρο Μαρία Αντωνίου

ροτ5

Εισδοχή Κυριάκου Κωσταρέλου στον Ο.Ρ.Α με ανάδοχο τον ΠροΠρόεδρο Χρήστο Κατωπόδη

ροτ6

Εισδοχή Γιάννη Ασημακόπουλου στον Ο.Ρ.Α με ανάδοχο τον ΠροΠρόεδρο Παναγιώτη Καρακίζη.

ροτ7

Εισδοχή Χριστόδουλου Δημάκη στον Ο.Ρ.Α με ανάδοχο τον Κοσμήτορα του Ομίλου Νικόλαο Φάκωνα.

Αμέσως μετά ακολούθησε η βράβευση του Motaz Glabel, ΠροΠροέδρου του Ομίλου Ροταράκτ Dubai για την πολύτιμη στήριξη του προς τον Όμιλο μας την Ροτ. Χρονιά 2015-16, καθότι μας χρηματοδότησε για να υλοποιήσουμε την οδοντιατρική κλινική στον Ελαιώνα και για άλλη μια φορά & μέσα από εδώ του απευθύνουμε δημόσιες ευχαριστίες.

ροτ8

Certificete of Excellence στον Πρ.Πρόεδρο του Ομίλου Ροταράκτ Dubai, Motaz Ghaleb, για την δωρεά του και την υποστηριξή του προς τον Όμιλό μας!

Η βραδιά έκλεισε με τις βραβεύσεις των τριών προηγούμενων ΠροΠροέδρων του Ομίλου Ροταράκτ Αθηνών, οι οποίοι κατόρθωσαν επι της Προεδρείας τους ο Όμιλος να φέρει ευρωπαϊκές διακρίσεις για το έργο του και τη προσφορά του στη κοινωνία.  Συγκεκριμένα βραβεύτηκε ο Μιχαήλ- Άγγελος Άλμπαν όπου διετέλεσε Πρόεδρος τη Χρονιά 2013-14 και επι Προεδρείας του ο Όμιλος κατέκτησε την 1η θέση στα BESP, ο Παναγιώτης Καρακίζης όπου διετέλεσε τη χρ. 2014-15 Πρόεδρος του Ομίλου και επί Προεδρείας του ο Όμιλος κατέκτησε την 1η θέση στο MED MDIO και ο Χρήστος Κατωπόδης (2015-16) όπου επι Προεδρείας του ο Όμιλος κατέκτησε την 3η θέση στα BESP.

Η Πρόεδρος του Ο.Ρ.Αθηνών βραβεύει τους Τρίτους ΠροΠροέδρους για τη τεράστια συμβολή τους στον Όμιλο, τον Μιχάηλ-Αγγελο Άλμπαν, τον Παναγιώτη Καρακίζη και τον Χρήστο Κατωπόδη.

Η Πρόεδρος του Ο.Ρ.Αθηνών βραβεύει τους Τρίτους ΠροΠροέδρους για τη τεράστια συμβολή τους στον Όμιλο, τον Μιχάηλ-Αγγελο Άλμπαν, τον Παναγιώτη Καρακίζη και τον Χρήστο Κατωπόδη.

Τέλος, η Πρόεδρος του Ο.Ρ.Α ευχαρίστησε τους προκατόχους της για τη τεράστια συμβολή τους στον Όμιλο, καλως όρισε τα νεοεισερχόμενα μέλη και ευχαρίστησε τον πατρικό όμιλο που και φέτος μας έδωσε βήμα για να τοποθετηθούμε και να μοιραστούμε το όραμά μας.