Αλλαγή ηγεσίας του Ομίλου Ροταράκτ Αθηνών!


Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και συγκεκριμένα το βράδυ της 4ης Ιουλίου 2014, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η αλλαγή ηγεσίας του Ομίλου Ροταρακτ Αθηνών, στο café-bar Αθηναίων Πολιτεία.

2014-11-30 21.06.18

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η πλειοψηφία των μελών του Ομίλου, ενώ παρευρέθησαν και διακεκριμένοι καλεσμένοι, στους οποίους οφείλουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες.

Πιο συγκεκριμένα μας τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους η Διοικητής της 2470 Περ. Δ.Ρ. Ροτ. Μαριάννα Καλοειδά, ο εψηφισμένος Διοικητής της 2470 Περ. Δ.Ρ. για το έτος 2015-2016 Ροτ. Γρηγόριος Γρηγορόπουλος, η επίσημη Μεταφράστρια της 2470 Περ.Δ.Ρ. Ροτ. Σοφία Βασιλοπούλου και το μέλος της Επιτροπής Ryla της 2470 Περ.Δ.Ρ, Έλβα Κοντοθανάση. Από τον Ρ.Ο. Αθηνών ο Πρόεδρος του Ομίλου Ροτ. Ιωάννης Βαρότσος με την συνοδεία της συζύγου του Έλλης Βαρότσου, ο Γενικός Γραμματέας του Ο- μίλου Ροτ. Χάρης Στελλάκης, ο Ταμίας του Ομίλου Ροτ. Ηλίας Μαυρίκος, ο Μόνιμος Γραμματέας Ροτ. Δημήτριος Μέξης και ο Ροτ. Παναγιώτης Γιακουμάτος. Επιπροσθέτως, από τον Ρ. Ο. Άνοιξη Σεμέλη η τέως Πρόεδρος του Ομίλου Ροτ. Έφη Κούτση και από τον Ρ. Ο. Χαλανδρίου ο Ροτ. Γεώργιος Χαμοσφακί- δης.Από το Ροταράκτ τίμησαν την εκδήλωση μας με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ο.Ρ. Αθηνών- Βορρά Ρκτ. Γεώργιος Χαλάς, η Πρόεδρος του Ο.Ρ. Κηφισιάς Ρκτ. Εύη Αποστολίδη με τη συνοδεία της Αντιπροέδρου του Ομίλου Ρκτ Ειρήνα Χοφχασιάν και της Ταμίας Ρκτ Μαίρης Καλογρίδη και ο Πρόεδρος του Ο.Ρ. Διονύσου Ρκτ. Λουκάς Ζερδές.

Επίσημος προσκεκλημένος της βραδιάς ήταν ο γνωστός Μουσικοσυνθέτης Ροτ. Ευάγγελος Πιτσιλαδής, στον οποίον απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα σε ένδειξη ευχαριστίας και εκτιμήσεως για την τεράστια συμβολή του στην ενορχήστρωση του επίσημου ύμνου του Ομίλου με τίτλο “ΑΝΕΜΑ” , τον οποίο συνέθεσε το μέλος μας Ρκτ. Γεώργιος Βολίκας.Τη βραδιά άνοιξε ο προπρόεδρος του Ο.Ρ. Αθηνών, Μιχάλης Άλμπαν μιλώντας για τα πεπραγμένα της χρονιάς και τις δράσεις του Ομίλου για το έτος 2013-2014, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο Ευρωπαϊκό βραβείο και την πρώτη θέση που έλαβε ο Όμιλος Ροταράκτ Αθηνών στο BESP για την ιατροφαρμακευτική αποστολή που πραγματοποίησε στο νησί της Ανάφης, μοιράζοντας σε όλα τα μέλη του Ομίλου ως ενθύμιο, αντίγραφο του πιστοποιητικού της βράβευσης που έλαβε ο Όμιλος στη Γαλλία. Έπειτα ακολούθησε η πρώτη παρουσίαση του επίσημου ύμνου του Ομίλου από το μέλος μας Γεώργιο Βολίκα σε ζωντανή παρουσίαση στο πιάνο, αλλά και σε ηχογραφημένη παρουσίαση με την πλήρη ενορχήστρωση.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η εισδοχή νέων μελών στον Όμιλο. Συγκεκριμένα ο Ο.Ρ. Αθηνών ενέταξε στο δυναμικό του έξι νέα και πολλά υποσχόμενα μέλη, τον Τάσο Ταβατίδη με ανάδοχο τον Γεν. Γραμματέα Ο.Ρ.Α. Χρήστο Κατωπόδη, τον Παύλο Σαμπατακάκη και τον Γεώργιο Βολίκα με ανάδοχο τον Προπρόεδρο Ο.Ρ.Α. Μιχαήλ-Άγγελο Άλμπαν, τον Χρήστο Χαχλιουτάκη με ανάδοχο τον Αντιπρόεδρο Ο.Ρ.Α. Παναγιώτη Καρακίζη, την Πελαγία Λύκου με ανάδοχο την Ταμία Ο.Ρ.Α. Μαρία Καγιούλη και την Στέλλα Κλεινάκη, με ανάδοχο τον Ροταράκτορ Ο.Ρ.Α. Νικόλαο Τσουράπη.

Αμέσως μετά έγινε η αλλαγή ηγεσίας και η επίσημη παράδοση της προεδρίας του Ομίλου από τον Μιχάλη Άλμπαν στην Εβίτα Καργιώτη, η οποία παίρνοντας τον λόγο ευχαρίστησε δημόσια τα μέλη του Ομίλου και όλους όσους έχουν συμβάλλει στη διαπρεπή πορεία και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει τη μεγαλοπρεπή αυτή πορεία θέτοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά για τη νέα Ροταριανή χρονιά.

Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από την Διοικητή Ροτ. Μαριάννα Καλοειδά, τον εψηφ. Δοικητή Ροτ. Γρηγόρη Γρηγορόπουλο και τον Πρόεδρο του πατρικού Ροταριανού Ομίλου Αθηνών Ροτ. Γιάννη Βαρότσο.

Τέλος έγινε δημόσια παρουσίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στους παρευρισκόμενους και η βραδιά έκλεισε συνοδευόμενη για άλλη μια φορά από τον επίσημο ύμνο του Ομίλου Ροταράκτ Αθηνών.