Ο Ο.Ρ.Αθηνών & Ο.Ρ. Θεσσαλονίκης αντάμωσαν για άλλη μια φορά στην καρδιά της Αθήνας!


Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015 ο Ο.Ρ.Α είχε την χαρά να φιλοξενήσει 2 Ροταράκτορες απο τον Όμιλο Ροταράκτ Θεσσαλονίκης, τον Γενικό Γραμματέα του Ομίλου, Θανάση Τζάπο και την Ειδική Γραμματέα, Ηλέκτρα Βλάχου.

 

O.R.Athens O.R.Thessaloniki (2)
Αφου ξεναγήσαμε τους φιλοξενουμενούς μας στην όμορφη Αθήνα, μεταβήκαμε στο γνωστό μεζεδοπωλείο της Κηφισάς ‘’Γουρουνάκια’’. Η βραδιά κύλησε όμορφα με ανταλλαγή ιδεών για μελλοντικές δράσεις και συνεργασία μεταξύ των δύο Ομίλων.

Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν από τον Όμιλό μας ο Πρόεδρος, Χρήστος Κατωπόδης, η ΑντιΠρόεδρος, Μαρία Αντωνίου, η Γενική Γραμματέας, Δήμητρα Βίτσου, τα μέλη μας Γιάννης Κουτρουμπής και Γιώργος Μιχαηλίδης, τα υποψήφια μέλη μας, Ευτέρπη Μιχαηλίδου, Ηλίας Κουφολιάς και Αλέξανδρος Λιόλιος. Απο τον Ροταριανό Όμιλο Αθηνών μας τίμησε ο Ροτ. Μιχάλης Άλμπαν, ενώ απο τον Ο.Ρ.Διονύσου με την παρουσία του μας τίμησε ο Τέως Εκπρόσωπος της 2470 Π.Δ.Ρ, Βασίλης Πασιπουλαρίδης.

Τα τρία τελευταία χρόνια οι δύο πιο μεγάλοι όμιλοι της Ελλάδος έχουν καταφέρει να συνεργάζονται πολύ συχνά για την διεξαγωγή μεγάλων project και η διάθεση για προσφορά και αλληλεγγύη είναι δεδομένη ανάμεσα στους δύο Ομίλους.