Αδελφοποίηση με τον ινδικό Όμιλο Ροταράκτ HR College!


Την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 ο Όμιλος Ροταράκτ Αθηνών συναντήθηκε στην Αθήνα με τον ινδικό Όμιλο Ροταράκτ HR College. Πιο συγκεκριμένα η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 20:00 στο lobby του ξενοδοχείου Best Western Museum. Από τον Όμιλο Ροταράκτ Αθηνών παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Πάνος Καρακίζης, ο Αντιπρόεδρος και εψηφισμένος Πρόεδρος Χρήστος Κατωπόδης, το μέλος και εψηφισμένη Γενική Γραμματέας Δήμητρα Βίτσου και το μέλος Θέμης Λάζος. Από τον Όμιλο HR College παρευρέθηκαν αρκετά άτομα μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος Samir Desai καθώς και Ροταριανή Εκπρόσωπος.

hr college 1

Η συζήτηση ξεκίνησε με ομιλία και γνωριμία μεταξύ των μελών και εν συνεχεία συζητήθηκε η κοινωνικοπολιτική κατάσταση τόσο στη χώρα μας με τις τελευταίες εξελίξεις όσο και στην Ινδία. Έπειτα συζητήθηκαν οι δράσεις των Ομίλων και έγινε αναφορά στην κατάκτηση του βραβείου BESP και MED MDIO από τον Όμιλο Αθηνών καθώς και ο ινδικός Όμιλος έχει κερδίσει στο παρελθόν παγκόσμιο βραβείο.

Η βραδιά έκλεισε με την αδελφοποίηση των δύο Ομίλων και την υπογραφή από τους Προέδρους συμφώνου συνεργασίας και ανταλλαγή δώρων.

hr college 2

hr college 3

hr college 4