Αδελφοποίηση με τον Όμιλο Ροταράκτ Cairo Royal!


Ως αποτέλεσμα της επιτυχημένης τους συνεργασίας από το 2014 έως σήμερα, ο Όμιλος Ροταράκτ Αθηνών και ο Όμιλος Ροταράκτ Cairo Royal αδελφποιήθηκαν τον Νοέμβριο 2015 μέσω του Rotaract Med MDIO!
 Οι δύο όμιλοι ξεκίνησαν την συνεργασία τους, όταν δούλεψαν μαζί στην διεθνή δράση του Ομίλου μας «BUY ONE MORE!», αλλά και με την διαδικτυακή καμπάνια για τον αυτισμό του αιγυπτιακού Ομίλου, δράση στην οποία συμμετείχε και ο Όμιλος Ροταράκτ Αθηνών.

2015-11-17 00.32.42 (1)

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης στην Αίγυπτο για να συμμετάσχει στην Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου (Mediterranean Board Convention) του Rotaract Med MDIO, ο Αντιπρόεδρος Med MDIO και Ειδικός Γραμματέας του Ομίλου Ροταράκτ Αθηνών Παύλος Σαμπατακάκης υπέγραψε μαζί με την Πρό Πρόεδρο του Ομίλου Ροταράκτ Cairo Royal και Communication Coordinator του Med MDIO μία συμφωνία αδελφοποίησης των δύο ομίλων και αντάλλαξαν τα σημαιάκια των ομίλων.

Η συμφωνία αυτή θα αρχίσει οργανώνοντας σχεδιάζοντας μία καμπάνια κατά του Bullying στα λύκεια, η οποία θα οργανωθεί από Ροταράκτορες στην Αίγυπτο και στην Ελλάδα. Ο στόχος της καμπάνιας είναι να ορίσει το περιεχόμενο της έννοιας bullying σε συνδυασμό με ένα παιχνίδι ρόλων για τους έφηβους προκειμένου να καταλάβουν με το πλέον κατάλληλο τρόπο την έννοια. Ακόμη, θα ακολουθήσει μία καμπάνια για τον αυτισμό, μία εκδήλωση που θα γίνει τον Απρίλιο και στις δύο χώρες.

Συνεχίζοντας την περσινή καμπάνια, η φετινή καμπάνια θα περιλαμβάνει ένα talent show για παιδιά, όπου θα μπορούν να συνειδητοποιήσουν και να εκφράσουν πλήρως το ταλέντο τους. Επιπροσθέτως, για να μπορέσουν να εκφραστούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο θα έχουν την δυνατότητα να συμβουλεύονται κάποιους ειδικούς, αλλά και να εκπαιδεύονται με κάποιους από τους πιο αναγνωρισμένους επαγγελματίες στον χώρο αυτό.

2015-11-17 00.31.43

2015-11-17 00.30.58 (1)