Αδελφοποίηση του Ομίλου Ροταράκτ Αθηνών με τον σέρβικο Όμιλο Ροταράκτ Νis!


Ο όμιλος Ροταράκτ Αθηνών, μετά από την συμμετοχή του στη διεθνή πολυομιλική δράση με τίτλο «Traditional breakfast’» (Παραδοσιακό Πρωινό) ,η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Oμίλου Ροταράκτ Νis της Σερβίας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πλέον και επίσημα την αδελφοποίησή του με τον εν λόγω όμιλο!

twinning-logo

Με το πέρας της δράσης, ο ιατρός Ρκτ. Παύλος Σαμπατακάκης  ήρθε σε επικοινωνία με τη  Γραμματέα της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων του Ομίλου Ροταράκτ Νις Andjela Mitic, μεταφέροντάς της την επιθυμια σύσωμου του Ομίλου μας να συσφίξουν οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομίλων. Επιθυμία για την οποία λάβαμε προ ημερών θετική απόκριση από τον Όμιλο Ροταράκτ Nis.
Tις επόμενες μέρες θα υπογραφεί επίσημο σύμφωνο αδελφοποίησης μεταξύ των δύο πλευρών. Ήδη σχεδιάζεται από την ελληνική πλευρά μελλοντική συνάντηση με τα μέλη του σέρβικου Ομίλου, ή στην Αθήνα και στην πόλη Νις της Σερβίας. Επίσης στο άμεσο μέλλον θα διοργανωθούν δράσεις μεταξύ των δύο Ομίλων με σκοπό την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων και την έμπρακτη απόδειξη της αδελφοποίησης μεταξύ των Ομίλων Ροταράκτ.

1395771_658605017506754_1082016105_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Το επίσημο έβλημα του Ομίλου Ροταράκτ Νις)