Η Αίγυπτος συμμετέχει στην δράση ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ!


O Όμιλος Ροταράκτ Cairo Royal από την Αίγυπτο συμμετείχε στη διεθνή δράση μας ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ!.
Η Αίγυπτος είναι η χώρα που παίρνει μέρος στη μεγάλη προσπάθειά μας!

Σας παρουσιάζουμε το σχετικό άρθρο που γράφτηκε από τον Όμιλο Ροταράκτ στο Κάιρο με θέμα το Αιγυπτιακό μέρος του ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ, έπειτα από μία άψογη συνεργασία του Εκπροσώπου Ελλάδος στον Med MDIO, Ρκτ. Παύλου Σαμπατακάκη, της Εκπροσώπου Αιγύπτου στον Med MDIO, Ρκτ. Salma Maatouk και της Προέδρου του Ομίλου Ροταράκτ Cairo Royal, Ρκτ. Menna N. Arafa!

 ” Η ουσία του Ροταράκτ είναι η βοήθεια προς την κοινότητα για ανάπτυξη και πρόοδο. Η αίσθηση του να βοηθάς αντανακλάται σε τεράστιο βαθμό στα έργα και τις ιδέες των Ροταρακτόρων για το καλό της κοινωνίας. Η δράση αυτή δεν είναι πολύ διαφορετική από ό, τι άλλες, διαφέρει πολύ όμως στο εξής: το διεθνές μήνυμά του Ροταράκτ.
Ο Όμιλος Ροταράκτ Αθηνών είχε μία απλή ιδέα: ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ! Ουσιαστικά, όλοι οι συμμετέχοντες αγοράζουν ένα επιπλέον προιόν για να υποστηρίξουν άπορες οικογένειες και συνανθρώπους σε μεγάλη ανάγκη.
Ο  Όμιλος Ροταράκτ Cairo Royal είχε τη χαρά να συμμετέχει σε αυτή τη διεθνή δράση.  Τα μέλη του Ομίλου μας  αγοράσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και συγκέντρωσαν συνολικά  96 κιλά τρόφιμα, συνολικής αξίας  350€! Τα τρόφιμα διανεμήθηκαν στις οικογένειες των 80 παιδιών που πάσχουν καρκίνο στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου στην Αίγυπτο.
10922862_950255204986026_3098195293953682152_n
Η λογική πίσω από την δράση αυτή δεν είναι να ρίξει το φως σχετικά με το πόσα πακέτα με τρόφιμα ετοιμάστηκαν ή πόσο αξίζουν. Είναι το πώς μια ομάδα ανιδιοτελούς νεολαίας μπορεί να συνεργαστεί – σε όλες τις χώρες, τις θάλασσες και τους ωκεανούς – για να βοηθήσει αυτούς που το έχουν ανάγκη, είτε μέ ένα μεγάλο κοινωνικό αντίκτυπο είτε απλά χαρίζοντας ένα χαμόγελο στα πρόσωπα τους. Το όμορφο πράγμα σε μία τέτοια διεθνή συνεργασία είναι το πώς μια απλή ιδέα μπορεί να ενώσει ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και με διαφορετικές γλώσσες με ένα κοινό στόχο. “
Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους και συνάδελφούς μας από την Αίγυπτο για την συμμετοχή τους στην δράση μας αλλά και για το όμορφο άρθρο τους!
1+2 egypt
3+4
racc